Wie ben ik

Wie ben ik?

Mijn naam is Ada Hof en ik ben A- Verpleegkundige.  Ik heb mijn opleiding in het ziekenhuis in Emmen gedaan.

Mijn interesse in neurofeedback is ontstaan doordat één van mijn kinderen gediagnosticeerd werd met symptomen  van ADHD en PDD NOS en in groep 3 methylfenidaat voorgeschreven kreeg door de kinderpsychiater. De effecten van deze medicijnen, op lange termijn, zijn nog steeds niet bekend. Dus toen ik in de krant een artikel over neurofeedback tegenkwam, was mijn interesse gewekt.

Toen ik vernam dat  het mogelijk was bij het Biometrisch Centrum in Gulpen een gedegen opleiding Neurofeedback te volgen en daarna zelfstandig een praktijk op te zetten, heb ik de opleiding gevolgd en in 2010 mijn praktijk geopend in Sint Nicolaasga. In april 2015 ben ik met mijn praktijk verhuisd naar  Sneek.

In 2016 ben ik geslaagd voor een minor Brain Therapy (neurodiagnostiek en neurotherapie) bij de Hogeschool Zuyd in Heerlen.

In 2020 heb  ik de opleiding leefstijlcoach/therapeut bij het CAM in Utrecht afgerond.

Bovendien ben ik geschoold in biofeedback bij stressmanagement gevolgd bij Kracht door Balans te Amersfoort.

Door bijscholingen, intervisiebijeenkomsten met gelijkgestemde praktijkhouders en andere passende bijscholingen blijf ik op de hoogte van de ontwikkelingen op het gebied van neurofeedback.

 

 

Ada-Hof-BMC-Sneek

Kwaliteitszorg & apparatuur

BMC heeft kwaliteit hoog in het vaandel staan. Dit geldt voor het gehele BMC concept van apparatuur tot behandelprotocollen en van therapeuten tot praktijken. Klik hier voor informatie.

Nieuws en agenda

Hier komen nieuwtjes met betrekking tot Neurofeedback.

Vergoeding

Vaak wordt (een deel van) de kosten vergoed vanuit de aanvullende verzekering voor alternatieve geneeswijzen. Meer informatie over tarieven en vergoedingen.

Meer informatie ontvangen of een afspraak maken?

Neem contact op