Landingspagina

We werken hard aan de nieuwe website voor BMC Sneek

Wij zijn wel open!

Mijn naam is Ada Hof en heb sinds 2009 mijn eigen praktijk in neurofeedback.

Mijn vooropleiding is A-verpleegkundige. Nadat ik een artikel over neurofeedback bij BMC Gulpen in de krant had gelezen, was mijn interesse gewekt. Ik heb toen contact gezocht met BMC Gulpen voor behandeling van mijn zoon. Dit was toen nog niet mogelijk omdat er geen praktijk bij mij in de buurt was. In 2008 heb ik zelf de opleiding tot neurofeedbacktherapeute gedaan.

Sinds oktober 2010 ben ik lid van de VBAG (Vereniging ter Bevordering van Alternatieve Geneeswijze). Hierdoor wordt de behandeling door veel aanvullende verzekeringen geheel of gedeeltelijk vergoed. 

Voor wie?

Uit wetenschappelijk onderzoek en behaalde resultaten blijkt dat neurofeedback een positieve bijdrage kan leveren bij het behandelen van verschillende lichamelijke en psychische klachten en ziektebeelden. Hierbij valt te denken aan ADHD, aandacht- en concentratiestoornissen, autisme, leerproblemen, depressie, angst, hoofdpijn, migraine, slaapproblemen, vermoeidheid, stress, burn-out, whiplash, klachten ten gevolge van een beroerte en het verbeteren van sportprestaties. Zowel kinderen als volwassenen komen in aanmerking voor neurofeedbackbehandelingen.

Praktijkadres BMC Sneek is gevestigd op: Smidsstraat 5 (unit 12), 8601 WB Sneek

Afspraak en Informatie

Voor meer informatie, een demonstratie of voor het maken van een afspraak kunt u contact met mij opnemen: Tel.nr. 0515-444424 / 06-13947267 E-mailadres: sneek@biometrischcentrum.nl

U kunt ook afspraken maken voor BMC Sneek via de centrale administratie in Gulpen. Deze is te bereiken via telefoonnummer: 043-4500669 of via het e-mailadres: gulpen@biometrischcentrum.nl

Neem contact op

  Voornaam*

  Achternaam*

  Emailadres*

  Telefoonnummer

  Onderwerp

  Uw bericht

  Meer informatie ontvangen of een afspraak maken?

  Neem contact op